"Energiagyógyászat"-, TERMÉSZETES terápiák,Biorezonancia,Jóga,Kecskeméten

a Szécshenyivárosban -HARMÓNIA, EGÉSZSÉG és VITALITÁS - Autentikus keleti és egyéb ALTERNATÍV módok:Jóga mindenkinek, Kismama foglalkozások,Hangterápia,Jade masszázságy,Vibrotréneres edzés,Műszeres állapotfelmérés,Feng-Shui és Életvezetési Tanácsadás

jo.jpg

HANGTERÁPIA - "HANGFÜRDŐ"

SEJTMÉLYSÉGŰ

FINOMREZGÉS MECHANIZMUSÁVAL

A TEST

FIZIKAI-, SZELLEMI-, LELKI-mentális-,

SZINTJÉRE HATÓ

TISZTÍTÓ, HARMONIZÁLÓ, NYUGTATÓ, FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ,

ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATOKAT BEINDÍTÓ

REGENERÁLÓ, VITALIZÁLÓ, RELAXÁCIÓS

EGÉSZSÉG MEGŐRZŐ ÉS FEJLESZTŐ MÓDSZER

 

A terápiáshelység energetikailag harmonizált és káros sugárzásoktól mentes.

A levegő minőségéről sólámpa és/vagy légtisztító gondoskodikVigyor

 

Részvételi lehetőség:

Egyéni vagy csoportos terápiákon,  bérlettel vagy alkalmanként

Bejelentkezés és időpontegyeztetés:

                                           06-70/-313-2351

                                  tal.jpg

A  zene   közérzetünkre gyakorolt   hatását  úgy gondolom senki nem vitatja. Mindezt eleink ősidők óta megfigyelték és igyekeztek olyan hanghatásokat létrehozni, melyeket vagy a természet hangjait utánozva /pl. óceándob/  vagy egyéb hangzások elérésével  - terápiás jelleggel is  tudtak alkalmazni.

 Ebben kiemelkedő  szerepet töltöttek  be a hangtálak / más néven zengő, éneklő/ , melyek ma is a hangterápia alapeszközeiként funkcionálnak.

Eredetük több ezer évre nyúlik vissza  -  előállításukat nézve   elsősorban a Tibeti - Nepáli területre,  de alkalmazásuk keleti viszonylatban széles területet felölve a Himalájától Indián át Japánig terjed.  Jelenlétük a feng shui  tárházában  is fellelhető.

Anyagukat tekintve tradicionálisan 7-12 fajta fémből készültek   - meghatározott rituálé szerint -,  melyek  összetétele  különböző bolygókat, életfunkciókat és szerveket hivatott reprezentálni -,   mint pl. a   vas a Mars energiáival,  a  cink a feszült állapot oldásával   a pirit a tüdővel  hozható szimbiózisba.

Hangzásuk   minőségük fő jellemzője -,   mely különböző ütőkkel  és technikákkal hozhatók létre  -,   hosszantartó és felhangokban gazdag.

Hatásmechanizmusuk   a  kellemes zenei hatáson túl   - rezgésátvitelen alapul.

Testünk 70-80 százaléka víz - ,   így a zengőtálak hangjai által keltett  rezgés  -  mint a tóba dobott kavics -  rezgéshullámokat generál a szervezetben,   mely szétárad ott,   majd távozik-, ezáltal létrehozva a    sejtszinten történő masszázst,    ellazult állapotot és    az öngyógyító mechanizmusok beindítását,   mely   úgy   a testre,  mint  a lélekre  és szellemre is,    azaz a fizikális és mentális energiákra egyaránt      pozitív: tisztító,   regeneráló,    vitalizáló, egész-séget' fejlesztő    hatással bír.

A terápia során   a két agyfélteke  harmonizálódik -,    mely által  javul minden életfunkció.

Alkalmazásával akár   orvosi kezelések kiegészítőjeként   -  de nem helyettesítve azt - , egyéb - alternatív terápiák mellett   vagy   önállóan,   nagyszerű eredményeket lehet elérni :

     - A stressz és feszültségek-,   izom és egyéb görcsök oldásában,   a  fájdalomcsillapításbankiegyensúlyozottságharmónia és egészség megteremtésében,   fenntartásában, prevencióban.

A terápia jelentősége   kismamák  és akár  problémás' gyermekek  esetén sem elhanyagolandó.

Mindezek      tényét   alátámasztják     a jelenkor kutatásai   is.

Európai használatuk az utóbbi évtizedekben   terjedt el    -  és válik egyre népszerűbbé.

A kezelés   ruhában , kellemesen ellazulva   -  általában fekvő  helyzetben,   az egyéni és terápiai szempontok figyelembevételével -,   a tálakat a test körül vagy arra ráhelyezve történik.

A hangterápia tárházát gazdagítják   az egyedülálló hanghatással bíró gongok is,  melyek hasonló gyökerekkel-,  hatásmechanizmussal és eredményekkel  rendelkeznek.

                                          Minden jog fenntartva

 

 

                                                                   bamboo_jo.jpg

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 18
Heti: 87
Havi: 687
Össz.: 60 793

Látogatottság növelés
Oldal: HANGTERÁPIA, hangmasszázs
"Energiagyógyászat"-, TERMÉSZETES terápiák,Biorezonancia,Jóga,Kecskeméten - © 2008 - 2021 - pranagyogyitaskecskemet.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »