"Energiagyógyászat"-, TERMÉSZETES terápiák,Biorezonancia,Jóga,Kecskeméten

a Szécshenyivárosban -HARMÓNIA, EGÉSZSÉG és VITALITÁS - Autentikus keleti és egyéb ALTERNATÍV módok:Jóga mindenkinek, Kismama foglalkozások,Hangterápia,Jade masszázságy,Vibrotréneres edzés,Műszeres állapotfelmérés,Feng-Shui és Életvezetési Tanácsadás

jo.jpg

A képeken látható, több  éve fennálló szemölcs  pár heti kezelésem után a szemléltetett módon  eltűnt.

1.jpg     2.jpg      3.jpg      4.jpg

Ez a képsor is jól mutatja a  módszer hatékonyságát,  amely hasonlóan működik a  szemmel nem látható eseteknél is.

 

További esetek és vélemények

"Tejes Péter vagyok, Kecskeméten úszok versenyszerűen már négy éve, és az élsportból kifolyólag  szerettem volna yogázni. Első soron nem a mindenki által ismert jótékony hatásai miatt, hanem azért, hogy izmaim , izületeim rugalmasabbak-hajlékonyabbak legyenek.  Így találkoztam Évivel, aki lassan egy éve segít yogázni heti rendszerességgel. Ezáltal hamarabb regenerálódik az izomzatom.

2010 nyarán volt egy csúnya balesetem, ahol  nyílt alkartörést szenvedtem . a radius és ulna csontjaimat  két platina lemezzel kellett megerősíteni, amihez  komoly műtéti beavatkozás párosult.  Pár hónap yogázás után Évi felvetette, hogy  megtisztogatná a szervezetemet ezektől a sérülés okozta fájdalmaktól és az akkor éppen adódó szerelmi bánattól.    Mivel teljes mértékben megbízom benne, ezért  semmi kifogásom nem volt a kezeléssel kapcsolatban,  de a vártnál is többet segített.  Szinte éreztem , ahogy a kezemről és mindenemről ,  mint a koszt,  úgy húzza le a "gondot". Másnap pedig mintha enyhültek volkna  lelki és testi bajaim.

Egy újabb kezelést az Országos Bajnokság előtt  kaptam Évitől Ahol inkább az  energiákat összpontosítottuk , és  a lehető legtöbbet kívántuk kihozni a szervezetmból.   Nos ez olyan jól sikerült, hogy   fél év kihagyás és  8 hónappal a műtétem után   200 mellen   bronzérmes lettem.

Ezúton is köszönöm a segítségét Évinek ,  és  bátran ajánlom a pránakezelést mindenkinek,    hisz kézzel fogható az eredménye!"

 

"Évek óta elhúzódó problémáimmal kezdtem el a pránagyógyításra járni Évához.    Miután ezek megszűntek, azóta is egy-két havonta általános tisztító és energetizáló, "karbantartó" kezelést veszek fel. 

Ez a terápia nekem mindig nagyon kellemes érzés. Nyugodtság, lelki béke, harmónia járja át a testemet és lelkemet.

Feltöltődök, pozitívabban, kiegyensúlyozottabban állok a dolgok elébe.

Betegség esetén segíti a gyorsabb gyógyulást, a tünetek enyhítését.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ebben a rohanó világban.Vigyor"

/Kata, háromgyermekes anyuka/

 

"Mikor elkezdtem prána kezelésekre járni, már három éve gyászoltam férjemet és egyáltalán nem tudtam feldolgozni a történteket, sőt fiaimra haragudtam, hogy nekik sikerült.   Pótcselekvésként fizikailag is túlterheltem magam és csípőprotézis műtét előtt álltam.

Viselkedésemmel egyre jobban terheltem családomat,  így Évikéhez is a fiaim küldtek,  akinél négy kezelést vettem fel,  amik után megváltozott és helyére került minden.  Erőt és nyugalmat adtak, ami az ezután hamarosan következő műtét utáni gyógyulásom is segítette.

A műtét után pár nappal az orvos is elképedve tapasztaltata a szokásostól eltérő gyors gyógyulást és  a gyógytornász is csodálkozott,  mennyivel előrébb járok a mozgásban  a többi hasonló betegekhez képest. Sok dícséretet kaptam, de  bevallom, nem mondtam el, hol jártam a műtét előtt.

A protézis beültetése után három hónap múlva már újra dolgoztam pénztárosként a munkahelyemen .   A fájdalmaim teljesen elmúltak , csak ritkán, egyes rossz mozdulatnál jut eszembe , mivel is műtöttek fél éve. Lelkileg is úgy rendeb jöttem, hogy ma már a temetőbe is csak addig vagyok, amíg a sírt rendbe teszem.

Hálás vagyok mindezekért, hisz nekem fontos volt, hogy az én koromban ne veszítsem el a betegség miatt a munkahelyemet. Köszönöm!"                                                                                                                        /Marika/

 

"Aki rátalált  Évára, az tegye össze a két kezét, hogy a sors hozzá terelte. Nem lehet szavakban kifejezni, mennyi segítséget kap tőle az ember.

A prána kezelés csodákra képes, "csak" el kell fogadni a gyógyító energiákat és együttműködni ezzel a kedves hölggyel.

Én akkor kerestem fel, mikor a kisfiammal várandós lettem. Eleinte tehernek éreztem az állapotot, pedig fizikailag nem is voltam rosszul. Megfelelő tájékoztatás után (kellemes beszélgetés a helyes kis jógakuckójában) azzal váltunk el,hogy amint betöltöm a 12. hetet, felkeresem a jógafoglalkozást.

Előtte még sosem volt részem ebben a tevékenységben, nem is tudtam mire számítsak. Nos, a várakozásomat teljesen felülmúlta. Nagyon egyszerűek a gyakorlatok, BÁRKI el tudja végezni, nem kell magunkra csomót kötni.

Az élet sokkal egyszerűbb lett, mióta az ő módszerét alkalmazom. Jógázni a nap 24 órájában lehet, a leghétköznapibb tevékenységeink közben is. Új ember lett belőlem, már nem vagyok az a heves természetű, sokszor szándékosan  kötekedő alkat, a várandósságom egyáltalán nem viselt meg, köszönhetően a heti alkalmaknak.

Éva nagyon rugalmas nő, megbízható, bármiről kérheti az ember a tanácsát, ugyanakkor nem osztja ki az embert kéretlenül.

A kismama jógát MINDENKINEK kötelező jelleggel kellene gyakorolnia, ha harmonikus kapcsolatot szeretne ápolni születendő gyermekével és születendő családjával is.   A testmozgás nagyon jót tesz, a légzőgyakorlatok könnyen elsajátíthatók.

A gyermekemet természetes úton, alternatív módszerek segítségével szültem meg a budapesti Szent István Kórházban, ahol az orvosom és a szülésznőm egyaránt elképedve tapasztalták, hogy zsenge 23 éves korom ellenére milyen jól viseltem a folyamatot, a testem szupergyorsan regenerálódott, pedig a kicsim 4 kg-mal és 60 centivel született. Szülés után 3 órával már törökülésben ültem az ágyon és vártam, hogy hozzák a babát. Jól működő, harmonikuskapcsolatunk van, a 2 hónapos kisbabám pontosan úgy viselkedik, ahogyan azt előzőleg a jógák alatt "megbeszéltük".

Szülés utáni depresszió? Kialvatlanság? Ugyan!

Aki megtanulja irányítani az elméjével a testét,  és  elfogadja az energiát amit kap, akkor szó sem lehet kellemetlenségekről. Sokkal egyszerűbb lett az életem."                                  

 Köszönöm Éva                                                                              /Nóra/

                                                                      bamboo_jo.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 18
Heti: 101
Havi: 701
Össz.: 60 807

Látogatottság növelés
Oldal: Esetek és VÉLEMÉNYEK a pránagyógyításról
"Energiagyógyászat"-, TERMÉSZETES terápiák,Biorezonancia,Jóga,Kecskeméten - © 2008 - 2021 - pranagyogyitaskecskemet.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »